* * @link https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-files/#template-partials * * @package Astra * @since 1.0.0 */ if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) { exit; // Exit if accessed directly. } ?> Pastrim Kimik Irena Durrës
PASTRIM KIMIK “IRENA” është një aktivitet me një përvojë 20 vjeçare në shërbim të qytetarëve të Durrësit.​

MIRË SE VINI NË PASTRIM KIMIK IRENA.

Tek Pastrim Kimik “Irena” do të gjeni shërbim profesional dhe të shpejtë, ku motoja është "TEK NE RROBAT GJITHMONË TË REJA".

Detergjentët që ne përdorim janë të gjeneratës së fundit, ato janë efikas edhe në temperatura të ulëta, sigurojnë pastrim të plotë dhe trajtim të butë të teshave. Nuk kanë përmbajtje kimikatesh të forta dhe zbardhues që dëmtojnë rrobat, sigurojnë një larje delikate duke i mbrojtur fibrat dhe ngjyrat. Detergjentët janë miqësorë me ambientin dhe të biodegradueshëm. Trajtim i veçantë i lëkurave, peliçeve, kastoreve, bëhet duke ruajtur ngjyrat dhe materialin, si dhe lyerje profesionale.

Na telefononi duke klikuar butonin më poshtë.

Vendodhja

Zona e klientit

Naile Dashaj
Naile Dashaj
2021-05-05
Bilge Deniz Özcan
Bilge Deniz Özcan
2020-10-02
Great service
Irena Roko
Irena Roko
2020-08-19
Migena Imaj
Migena Imaj
2020-08-18
Pastrim shume cilesor ne kohe rekord, lamtumire njollave te veshtira! Stafi shume i sjellshem🤩
Xhilda Roko
Xhilda Roko
2020-08-11
professional work,excellent
Robert Kosova
Robert Kosova
2020-08-11
dhurata imaj
dhurata imaj
2020-08-11
Anna Maria Kosova SHKA
Anna Maria Kosova SHKA
2020-08-11
Excellent service

Na lini një review duke klikuar më poshtë

Njoftim: COVID-19 // Ne po veprojmë si normalisht; Ofrohet shpërndarje pa kontakt dhe larje me temperaturë të lartë.

OK!
X