* * @link https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-files/#template-partials * * @package Astra * @since 1.0.0 */ if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) { exit; // Exit if accessed directly. } ?> Kontakti - Pastrim Kimik Irena
PASTRIM KIMIK “IRENA” është një aktivitet me një përvojë 20 vjeçare në shërbim të qytetarëve të Durrësit.​

Si të na gjeni

Numri i kontaktit:

+355 69 258 7338

ose klikoni butonin e mëposhtëm.

Njoftim: COVID-19 // Ne po veprojmë si normalisht; Ofrohet shpërndarje pa kontakt dhe larje me temperaturë të lartë.

OK!
X