* * @link https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-files/#template-partials * * @package Astra * @since 1.0.0 */ if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) { exit; // Exit if accessed directly. } ?> Shërbime - Pastrim Kimik Irena
PASTRIM KIMIK “IRENA” është një aktivitet me një përvojë 20 vjeçare në shërbim të qytetarëve të Durrësit.​

Shërbimet tona

Chemical Cleaning
Dry Cleaning
Wet Cleaning

Ky biznes është krijuar për të ofruar shërbimin më të mirë, me çmimet më konkurruese në treg për ju, familjen dhe biznesin tuaj.

Shërbimet tona

Në ditët e sotme, kur ritmi i jetës është i shpejtë dhe qytetarët janë gjithnjë e më të angazhuar nga ana profesionale dhe kohën që është gjithnjë e më e shtrenjtë dhe më e pakët, shërbimi i lavanderisë dhe i pastrimit kimik konsiderohet shumë i domosdoshëm.

Garancia e kualitetit profesional

Pagesa të thjeshta dhe të përballueshme

Granacia e produktit më të mirë

Njoftim: COVID-19 // Ne po veprojmë si normalisht; Ofrohet shpërndarje pa kontakt dhe larje me temperaturë të lartë.

OK!
X